Könyvespolcom új lakói – október’12

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.
Új lakók 2012-10
Új lakók 2012-10

Ebben a hónapban sikerült kicsit visszafognom magam. Saját vásárlásaim valóban csökkentek, azonban kaptam ajándékba is könyveket.

Ebben a hónapban voltak az úgynevezett Glamour-napok, és ilyenkor barátnőmtől mindig elkunyerálom a Libris kupont, vagy vele megyek a könyvesboltba, amennyiben neki is van levadászni való kötete. Azonban mielőtt elindultunk volna könyvbeszerző körutunkra, átadta a születésnapi ajándékomat, ami a következő két kötetet rejtette:
Robert Merle: Libben a szoknya
Robert Merle: A gyermekkirály
Természetesen tudta, hogy éppen ezekért indultam kuponozni, így elhatároztam, hogy a folytatást veszem meg, azaz:
Robert Merle: Az élet rózsái
Robert Merle: Liliom és bíbor.
Ennek köszönhetően a francia história regényfolyam tíz kötete már a polcomon pihen, és már csak három vár arra, hogy a jövőben (remélem még az idén) megtalálja méltó helyét a könyvespolcomon.

Gyermekkori jó barátném, pedig meglepett a következő kötettel:
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak,
aminek a magszerzését már egy ideje terveztem, de valahogy mindig elmaradt. A filmet már többször láttam, és kíváncsi voltam a könyvre is. Most itt a lehetőség. Szerintem még az idén olvashattok arról, hogy mennyire tettszett.

Végül de nem utolsó sorban álljon itt két Antikvárium.hu-ról szerzett könyv. Az Antikvárium.hu egy új szerencsekerékhez hasonló kedvezményjáték tesztelésére invitált. Bár nem akartam ebben a hónapban vásárolni, engedtem a csábításnak. Rátaláltam egy majd tíz éve olvasott elbeszéléskötetre ami még nem díszeleg a polcomon, így egy másik Lem kötettel együtt bezsebeltem.
Stanisław Lem: Szénanátha
Stanisław Lem: Kiberiáda
Érdemes novemberben rendszeresen látogatni az Antikvárium.hu oldalát mert néhány napra a nyereménykerék ismét aktiválódik, és ennek köszönhetően 10-100% kedvezménnyel lehet az oldalon lévő könyveket megvásárolni.(Ha jók az információim, akkor november 6-tól 8-ig forog a kerék 😉 )

(Összes olvasás: 29 . Ma 1 ember volt rá kíváncsi)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*