83. Ünnepi Könyvhét

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

Előre elterveztem, hogy szombaton délután kimegyek a könyvhétre, és jól kibámészkodom magam, megnézem az újdonságokat, és felpakolom magam, hogy legyen mit olvasnom a nyáron. Vártam a Könyvek éjszakáját is, és már felkészültem, hogy Ciceró és Gabo Blogger találkozóján összefutok pár bloggerrel, bleggerinával. Persze itt is volt pár kiszemelt könyv, melyre szívesen elhasználtam volna a kedvezményt.

De, ahogy mondani szokás:”Ember tervez, Isten végez”. Kiderült ugyanis, hogy szombaton el kell utaznom, így a terveimnek annyi lett. Azért pénteken meló után még volt egy kis időm, és kirohantam a Vörösmarty térre, és egy gyors terepszemle után, pár könyvvel gazdagítottam az itthoni kis könyvtáramat. Sajnálom, hogy így alakult, és remélem, hogy legközelebb több időt tölthetek kinn.

Viszont a könyvkiállításról, annak ellenére, hogy rövid ideig voltam kinn, csak pozitívan tudok szólni. Rengeteg kiadó megjelent, sok-sok könyvvel. Olvastam valahol, hogy 333 új könyvvel készültek a kiadók eme neves hétvégére. Az új kiadások mellett elég szép számban akcióztak is, és minden könyvmoly találhatott megfelelő olvasmányt.

A kiállítók is felkészültek voltak. Szinte minden kérdésemre megadták a választ, amire viszont nem, arra ígéretet kaptam, hogy utánajárnak, és kielégítik kíváncsiságomat. Mivel közvetlenek voltak, és kedvesek, így azt tudom mondani, hogy a kiadók és olvasóik között az ilyen rendezvényekkel csak szorosabb lesz a kapcsolat, mindkét fél elégedettségére.

Összességében, örülök hogy sikerült kilátogatnom és pozitív élményekkel térhettem haza. Másnap pedig egy friss zsákmánnyal ülhettem fel a vonatra, hogy a monoton zakatolást elűzzem, és egy másik világba merüljek.

(Összes olvasás: 27 . Ma 1 ember volt rá kíváncsi)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*