Győzött a “Veszedelmes viszonyok”

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.
Szavazás eredménye
Szavazás eredménye

A hónap elején szavazásra bocsátottam, hogy mi legyen a következő könyv amiről szívesen olvasnátok ezen az oldalon. Persze előtte nekem is el kell olvasnom 🙂 Szép számban jöttek szavazatok (de azért remélem, hogy szeptemberben több lesz 😉 ) amint az a mellékelt képen is látható (kattintásra olvasható méretre vált).

A győztes Choderlos de Laclos: Veszedelmes viszonyok lett. Amint látható, a szépirodalom tarolt, de azért a sci-fi is állta a sarat. 

Az utóbbi időben nem nagyon volt időm gép elé ülni, ezért késett ez a bejegyzés is. Sajnos nem csak ez a bejegyzés késett, hanem Laclos könyvéről a beszámolóm is várat még magára. Azonban igyekezni fogok még ebben a hónapban elolvasni és a véleményem leírni.

Örülök, hogy ez a regény nyert, mert több feldolgozását is láttam, és szinte mindegyik kivétel nélkül tetszett. Remélem, hogy a regényben sem fogok csalódni. Amennyit eddig sikerült elolvasni belőle, az tetszik…de ne szaladjunk a rúd elé 😉

Hozzászólásban pedig szívesen olvasnám, hogy aki szavazott miért az adott műre tette le a voksát. Aki pedig lemaradt, az melyiket választotta volna, és miért?

(Összes olvasás: 58 . Ma 1 ember volt rá kíváncsi)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*