Novemberi szavazás eredménye

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.
Novemberi szavazás
Novemberi szavazás

Ebben a hónapban a tízes listára az 1001 könyv…-ből válogattam. Igyekeztem témában, műfajban különböző könyveket választani, több-kevesebb sikerrel.

Már az első naptól kezdve Patrick Süskind: A parfüm című könyve vezetett, és szinte borítékolható volt, hogy ő nyeri meg a versenyt, és ez lesz a következő amit olvasok. Azonban valamikor a nyolcadik nap környékén Vladimir Nabakov: Lolitája csatlakozott az első helyezetthez, és attól kezdve együtt uralták a dobogó legfelső fokát. Ennek köszönhetően, most két győztes mű is van, és így mindkettő helyet kap az oldalon. Mivel azonban nem lehet egyszerre olvasni mindkettőt, és egyszerre posztolni mindkettőről, így választanom kell, hogy melyik élvezzen előnyt.

Mivel A parfüm már az első naptól a dobogó csúcsán állt, így ez lesz a következő, amit elolvasok, és ezt fogja követni a Lolita.

Gogol: Holt lelkek című műve viszont már másodszor szerepelt, de eddig nem tudott nyerni, és mindössze 1-1 szavazatot kapott (és gyanítom, hogy ugyanazon kedves olvasómtól), ezért kárpótlásul felveszem arra a listára, amin a még idén elolvasandó könyvek szerepelnek.

Köszönöm minden olvasómnak, aki vette a fáradságot és voksolt.

(Összes olvasás: 50 . Ma 1 ember volt rá kíváncsi)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*