Könyvespolcom új lakói – március ’14

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.
Új lakók 2014-03
Új lakók 2014-03

Eltelt egy újabb hónap, ami nem múlhatott el könyvek beszerzése nélkül (szerencsére). Nem is volt olyan egyszerű ellenállni az akcióknak, és az impulzus vásárlásoknak. Az általam olvasott blogokon is jobbnál-jobb beszámolók születtek, és vagy várólistára, vagy kívánságlistára vagy éppen a kosaramba kerültek ezek a kötetek. Bár a következő regény kapott hideget-meleget is, mégis az ismételt “reklámnak” köszönhetően nem tudtam otthagyni a könyvesboltba:
Robert Holdstock: Mitágó-erdő
A felfedező óta kicsit szkeptikus vagyok a kiadóval szemben, hiszen mindkét alkotást a Gabo jegyzi. Remélem, hogy az előítéleteim alaptalanok, és csak “rossz hangyabolyba nyúltam” 🙂

A másik két kötet pedig már régóta izgatta a fantáziámat, és valószínű, hogy a közeljövőben elolvasásra is kerülnek:
Aldous Huxley: Szép új világ
J. D. Salinger: Zabhegyező
Három könyv, három műfajban. Azt hiszem, hogy a változatosság garantált lesz az elkövetkező időszakban.

Azonban van itt egy negyedik kötet is, amiről sem képet, sem más információt nem adtam közre. Ennek az az oka, hogy a hónap végén lesz két éves az oldal, és természetesen szervezek egy kis kérdés-felelet játékot, melyre a helyesen válaszolók közül egy – szerencsés olvasó – gazdagabb lehet ezzel a kötettel. Érdemes lesz időnként visszatérni az oldalra, ha részt szeretnél venni a játékban. Annyit elárulhatok, hogy a 14-i héten már publikusak lesznek a kérdések is és a nyeremény borítója is.

Jó olvasást!

(Összes olvasás: 30 . Ma 1 ember volt rá kíváncsi)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*