Könyvespolcom új lakói – november’12

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.
Új lakók 2012-11
Új lakók 2012-11

Hihetetlen, hogy szinte minden hónapban valahogy előkerül egy 20%-os Libris kupon. Persze, ennek mindig van helye, így nem marad felhasználatlanul 🙂 Ebben a hónapban is a francia história folytatására lett fordítva, így a XI. kötetet is már magaménak mondhatom:
Robert Merle: Veszedelem és Dicsőség
(már csak két kötet hiányzik a sorozatból)

Ebben a hónapban olvastam Uberto Eco: Ellenséget alkotni című szöveggyűjteményét. Az egyik írásában Victor Hugo és alkotásai kerültek terítékre. Az ellentétek egybegyúrásának nevezte Hugo műveit, ahol a csúf a jó, a szegényes a boldog, a pompás a keserű. Annyira megfogott ezen műve, hogy elhatároztam, beszerzem az írásban taglalt, és még meg nem lévő regényeket:
Victor HUgo: A párizsi Notre-Dame 1482
Victor Hugo: Kilencvenhárom
Victor Hugo: A nevető ember.

A klasszikusok után viszont kicsit elcsábított az egyik kedvenc sci-fi íróm könyve, így a kosárba került,
Arthur C. Clarke: Holdrengés

Már készültem lezárni a hónapot, mikor jött egy értesítő e-mail a Szukits kiadótól, hogy újra rendelhető az a könyv, amire már régóta vadászom. Még csak antikváriumban sem volt sehol fellelhető, így az összes létező oldalon értesítőt jelöltem be, hogy ha lesz egy kósza példány, lecsaphassak rá.

Nem is töprengtem sokat az e-mail elolvasása után. Mentem a webshopra és már rendeltem is meg. Tegnap pedig a Pick Pack Ponton át is vettem:
Arthur C. Clarke: Arthur C. Clarke teljes Űrodisszeia univerzuma-t,
ami elő is lépet első számú kedvencé.

(Összes olvasás: 64 . Ma 1 ember volt rá kíváncsi)

One Reply to “Könyvespolcom új lakói – november’12”

  1. Szia! 🙂 Igyekszem kiolvasni a Ragyogást :))) Sztem az lesz a következő 😉 Csupa jókat olvastam róla, azért is vettem meg.
    A Merle sorozatba majd egyszer én is bele akarok vágni (most amúgy -40%-os akcióban van Alexandránál, még éjfélig), de szerintem könyvtárból veszem majd ki. De az új borítóik olyan szépek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*