Játék!

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.
Híd Višegradban
Híd Višegradban

Először is Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Vége az ünnepeknek, mindenki visszatér lassan a hétköznapi teendőihez, vagy éppen a félbehagyott olvasmányaihoz. Viszont, eljött az első játéknak is az ideje! 🙂

A jobb oldali képen egy könyv “főszereplője” látható. A kérdés az lenne, hogy ki az író, és mi a könyv címe? Ha a kép, és a képszöveg nem lenne elegendő, akkor elárulom, hogy Nobel-díjas íróról van szó, aki ezért a művéért kapta a díjat. Sajnos az utóbbi időben méltatlanul a háttérbe szorult, és könyveit nem is lehet (legalábbis nekem nem sikerült) könyvesboltokban fellelni. Ezért a szerencsés megfejtők közül egyvalakinek egy jó (újszerű) állapotban lévő antikváriumból megmentett példányt tudok felajánlani a játékban szereplő könyvből.

A megfejtéseket a jobb oldali “Üzenet” fülre kattintva tudjátok elküldeni (vagy a “Kapcsolat” menüpont alatti e-mail címre) Fokozottan ügyeljetek arra, hogy az e-mail címeteket pontosan adjátok meg, mert a nyertest e-mailben értesítem, és azon keresztül tudjuk megbeszélni a részleteket.

Dupla esély: ha regisztrálva vagy az oldalon, és a megfejtés mellé a felhasználónevedet is megadod, akkor  kétszer akkora eséllyel indulhatsz a könyvért.

2012. január 31-ig várom a helyes megfejtéseket.

Jó szórakozást és jó olvasást kívánok!

 

 

(Összes olvasás: 31 . Ma 1 ember volt rá kíváncsi)

One Reply to “Játék!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*