Könyvespolcom új lakói – február ’14

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.
Új lakók 2014-02
Új lakók 2014-02

Ebben a hónapban nem sok kellett, hogy kimaradjon a rovat. Az utolsó pillanatig üres volt a komódom teteje, amire a friss beszerzéseket szoktam rakni, még el nem készül a bejegyzés. Igaz, hogy egész hónapban nézegettem a kiadók és könyvesboltok akcióit, újdonságait, de valahogy vásárlásig nem jutottam el. Illetve, egyszer majdnem, csakhogy mire rászántam magam, hogy üssek kavics, akkor beszerzem akciósan a Ráma folytatásait, elmúlt éjfél és vége lett a 40%-os kedvezménynek is.

Viszont minden rosszban van valami jó, ugyanis pár napja kaptam egy hírlevelet Líráéktól, amiben egy régóta kiszemelt könyv is szerepelt:
James Smythe: A felfedező
Erre a kötetre már régóta fájt a fogam, csak valahogy mindig volt valami ami jobban kellett 🙂 Most legalább megtudom milyen az a “klausztrofób sci-fi“.

Amikor a rendelésemért mentem, szembe találtam magam a félboltos könyvkiárusítással. Úgy látszik ismét raktársöprés van a Líránál, és a pár példányos kötetek 30-70%-os kedvezménnyel kaphatóak. Jó ideig köröztem és több könyv is a kezembe került, de végül is a következőnél kötöttem ki:
Olga Grushin: Szuhanov álomélete
Be kell vallanom, hogy a borítón szereplő “ajánlás” fogott meg, ami felkeltette az érdeklődésem és a következőképpen hangzik:”Gogol, Bulgakov és Nabokov méltó követője…” – James Lasdun író. Talán nem olyan rossz döntés volt, hiszen amint látom a molyon 93%-os a tetszési-index.

A jövő pedig majd felfedi, hogy mennyire volt jó a választásom.

Ajánlott bejegyzések:

(Összes olvasás: 33 . Ma 1 ember volt rá kíváncsi)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*